Witam używam wersji do grania OpenTTD Spring2013 Patchpack v2.2.192 Full win64 mam zainstalowany dodatek kolejowy DACH_Trains-0.3.2.tar chciałbym zmienić w trakcie gry na SBB_Set-1.0e.tar ale wyskakuje mi taki komunikat przy próbie uruchomienia
Proszę o pomoc gdyż nie mogę znaleźć tych ustawień i nie wiem jak dokonać zmiany w GRF
Czy problem leży w tym że gra jest rozpoczęta z tym GRF i w trakcie gry nie da się dokonać zmiany ??
Witam jak to jest że w czasie gry koszty utrzymania pociągów tak mega ostro poszły w górę ?? Czy jest coś co reguluje to ??
Proszę o pomoc gdyż nie mogę znaleźć tych ustawień i nie wiem jak dokonać zmiany w GRF
Czy problem leży w tym że gra jest rozpoczęta z tym GRF i w trakcie gry nie da się dokonać zmiany ??
Witam jak to jest że w czasie gry koszty utrzymania pociągów tak mega ostro poszły w górę ?? Czy jest coś co reguluje to ??
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)