16-01-2016, 03:29
No tak mój błąd nie napisałem wam, że chodziło mi o Base Costs Mod 5.0 
Co namieszałem
Chciałem pomóc
Nie mod tylko grf jak juź a BC to skrót pliku
BASECOASTS
Co do wersji to się nie orientuję nie miałem czasu na zgłębienie tematu ale wiem, że można ładnie kombinować z ustawieniami kosztów wszelkiego rodzaju
Co do zgryźliwości setów zawsze one występują, jak czegoś bardzo chcemy aby było razem, a jednak musi występować osobo

(09-01-2016, 20:18)LaChupacabra napisał(a): Oj KJ namieszałeś
Po pierwsze: Nie BC_mod_5.0 tylko BaseCosts Mod 5.0 - skąd Ty wytrzasnąłeś taką nazwę?
Po drugie: To nie żaden mod/patch tylko jeden z dodatków dostępnych online w grze - są trzy wersje.
Po trzecie: On nie umożliwia gry z tymi dwoma setami; służy do modyfikacji wszelkich kosztów w grze - jest używany m.in. na mapie Polski pAtera.
Co namieszałem
Chciałem pomóc
Nie mod tylko grf jak juź a BC to skrót pliku
BASECOASTS
Co do wersji to się nie orientuję nie miałem czasu na zgłębienie tematu ale wiem, że można ładnie kombinować z ustawieniami kosztów wszelkiego rodzaju
Co do zgryźliwości setów zawsze one występują, jak czegoś bardzo chcemy aby było razem, a jednak musi występować osobo
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)