27-01-2016, 20:29
LaChupacabra, wskazałeś mi bardzo ciekawy kierunek rozwoju. CargoDist, a ile miałem okazję dziś o nim poczytać, zupełnie zmienia rozgrywkę w OpenTTD. Daje możliwości o jakich myślałem nie mając jeszcze ani dzieci, ani nawet zarostu!
Oczywiście, kiedy włączyłem ten dodatek okazało się, że stworzoną przeze mnie sieć połączeń można od razu zaorać i posadzić rzodkiewkę, ale co tam. Żeby lepiej poznać, jak ten system w praktyce działa, najwygodniej będzie zacząć on nowa.
Co się tyczy awarii - masz w 100% rację. Muszę się przyznać, że radziłem sobie dotychczas ręcznie wysyłając pociągi do serwisu co jakiś czas
Chwilowo za sprawą magicznego guziczka w ustawieniach mam zamiar o tym zapomnieć, ale wrócę z pewnością do tematu za jakiś czas.
Oczywiście, kiedy włączyłem ten dodatek okazało się, że stworzoną przeze mnie sieć połączeń można od razu zaorać i posadzić rzodkiewkę, ale co tam. Żeby lepiej poznać, jak ten system w praktyce działa, najwygodniej będzie zacząć on nowa. Co się tyczy awarii - masz w 100% rację. Muszę się przyznać, że radziłem sobie dotychczas ręcznie wysyłając pociągi do serwisu co jakiś czas
Chwilowo za sprawą magicznego guziczka w ustawieniach mam zamiar o tym zapomnieć, ale wrócę z pewnością do tematu za jakiś czas.
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)