28-11-2016, 21:51
@LaChupacabra: miałem wprowadzić pauzę, ale niestety z jakiegoś powodu nie chce zadziałać. Niestety także nie mam czasu na to popatrzeć, ponieważ listopad to istny Armageddon u mnie w pracy, więc z góry przepraszam za brak tej opcji.
Rysh miał wprowadzić anty afk, ale niestety nie doszło to do skutku - w sumie nawet nie pamiętam z jakiego powodu.
Jak możesz to podrzuć rozwiązanie użytkownika Milek - o ile wyrazi zgodę na wykorzystanie. Postaram się temu przyjrzeć i wdrożyć jeśli będą możliwości techniczne.
Co do samego tematu graczy AFK to od zawsze mieliśmy na to jedną metodę - wejść na serwer, zapytać czy jest, jeśli nie ma to albo przenieść do obserwatorów albo kopnąć.
Dziękuję za uwagę.
Rysh miał wprowadzić anty afk, ale niestety nie doszło to do skutku - w sumie nawet nie pamiętam z jakiego powodu.
Jak możesz to podrzuć rozwiązanie użytkownika Milek - o ile wyrazi zgodę na wykorzystanie. Postaram się temu przyjrzeć i wdrożyć jeśli będą możliwości techniczne.
Co do samego tematu graczy AFK to od zawsze mieliśmy na to jedną metodę - wejść na serwer, zapytać czy jest, jeśli nie ma to albo przenieść do obserwatorów albo kopnąć.
Dziękuję za uwagę.
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)