10-02-2017, 01:23
(04-02-2017, 19:05)pAter napisał(a): @mudol: szczyt bezczelności i chamstwa... ban powinien być dla ciebie permanentny na wszystkich serwerach openttd-polska.pl i na forum.
(05-02-2017, 01:27)gustlik napisał(a): To co napisałeś jest skandaliczne i nie podlega usprawiedliwieniu... Takie zachowanie jest kwalifikowane jako przestępstwo... Za takie zachowanie muszą zostać wyciągnięte konsekwencje! Moim zdaniem powinieneś dostać stałego bana na korzystanie z forum i serwerów.
Sory pAter i gustlik, ale trochę tak właśnie widzę waszą reakcję

Skoro już ukamienowaliście mudola, to ja się boję pomyśleć co zrobilibyście z Petrem, po tym co napisał.
(08-02-2017, 00:54)Petr C Z napisał(a): Polacy Niemcum dozwolili budowanie Oswietimy i geto we Warszawie.Żarty żartami, ale jak dla mnie właśnie głoszenie takich wypaczających historię tez jest prawdziwym przegięciem, nieporównywalnie gorszym od czarnego humoru mudola, który wcale nie był taki od rzeczy. W sumie dość trafnie sparodiował on pewne absurdy tej gry, jak choćby to, że pasażerów można wozić gdzie tylko się chce, nawet do obozu koncentracyjnego mającego w tym przypadku eufemistyczny przydomek Spa.
Ciekawi mnie, że po tym jak zrobiłem na serwerze mapy Polski stację Targ Niewolników i ją jeszcze zaprezentowałem na forum jakoś nikt nie protestował. Czy niewolnictwo według was było/jest ok? To jedna sprawa, a druga, ta której de facto dotyczy ten wątek, to sposób działania adminów na serwerach. Nie chciałbym się za bardzo uskarżać na was Sander, Showman (wy pojawiacie się najczęściej), bo nie raz swoją obecnością wręcz ratowaliście grę, za co wam dziękuję, ale czasami naprawdę zbyt pochopnie podejmujecie decyzje
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)