Ankieta: To jak?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Świetny pomysł, przyłączę się!
50.00%
2 50.00%
Miesiąc to chyba trochę za dużo… Może lepiej tydzień tłumaczenia?
0%
0 0%
Pomysł jest dobry, ale raczej nie wezmę udziału
50.00%
2 50.00%
Bez sensu organizować coś takiego, niech sobie yazalo tłumaczy sam
0%
0 0%
OpenTTD wiki? Po co to komu w ogóle? I tak nikt z tego nie korzysta
0%
0 0%
Razem 4 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Miesiąc Tłumaczenia OpenTTD Wiki - czerwiec 2020
(26-05-2020, 14:48)spaceport napisał(a): tak mam na myśli kategorie i z tym zawarte strony.

Poczytam dokładnie, spróbuję ogarnąć temat, ale jeśli coś będzie dla mnie niejasne to wolę tego nie tykać, żeby przypadkiem nie zepsuć.

Cytat:zacząłem przeglądać i skoro wolisz lasy z waty cukrowej to nie wnikam w to .

Owszem, przetłumaczyłem wszystkie przedsiębiorstwa, w tym las waty cukrowej Big Grin Chodzi o to że to są takie proste i podstawowe strony, że szkoda żeby ich w wersji polskiej nie było. Ja na przykład kiedy zaczynałem grę w OpenTTD najpierw trafiłem na Wiki, potem na forum, a jednak myślę że początkującym graczom bardziej przyda się opis takich podstaw niż szczegółów dotyczących dodawania komend do konsoli w grze Smile

Cytat:Ale dzięki za takie strony jak to :

https://wiki.openttd.org/OpenTTD:Instruk...%C3%B3w/Pl

To też jest moim zdaniem strona pierwszej potrzeby, mam nadzieję, że dzięki temu unikniemy bałaganu w polskiej Wiki Smile

Wiadomości w tym wątku
RE: [Pomysł] Miesiąc Tłumaczenia OpenTTD Wiki - przez yazalo - 26-05-2020, 15:04

Skocz do:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Forum OpenTTD Polska zostało wyłączone. Obecnie znajduje się tu archiwum dyskusji o dodatkach tworzonych przez naszą społeczność.
Po aktualne treści i dyskusje zapraszamy na nasz discord! :)

[-]
Discord