17-08-2009, 17:54
Ahh, zacytuje:
Fakt, styl budowania należy do gracza. Są gorsze i lepsze rozwiązania ale ja np wole komuś pokazać jak zrobić lepiej, zresztą nie raz tak robiłem. Jeśli ktoś zapytał to n pewno pomogłem (pokazując konstrukcję lub odsyłając do poradnika z forum).
Btw: widziałeś może kiedyś żeby kogoś firma (z graczem) została usunięta ze względu na styl budowania albo że nie dorównuje innym?
Cytat:Niepoprawny nick typu "Player" zazwyczaj skutkuje wykopaniem.Nie wiem jak Ty ale ja się z tym zgadzam. 1 Player, spoko, jakoś przeboleje ale jak wchodzą po kolei i dochodzi do #3 to jak mam do nich później pisać?
Marne szanse, aby ktoś potrafił budować bez umiejętności zmiany nicka.
Fakt, styl budowania należy do gracza. Są gorsze i lepsze rozwiązania ale ja np wole komuś pokazać jak zrobić lepiej, zresztą nie raz tak robiłem. Jeśli ktoś zapytał to n pewno pomogłem (pokazując konstrukcję lub odsyłając do poradnika z forum).
Btw: widziałeś może kiedyś żeby kogoś firma (z graczem) została usunięta ze względu na styl budowania albo że nie dorównuje innym?
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)