09-03-2011, 14:16
Od jakiegoś czasu, widząc pytania na forum, chodzi mi po głowie zrobienie jednego, porządnego video - poradnika. Od samej instalacji Open'a przez budowę torów do (dość) zaawansowanej gry.
Już na samym początku pojawia się problem. Nie wiem o czym miałbym mówić, co pokazać, wytłumaczyć itp. Dużo rzeczy wydaje mi się zbyt oczywiste.
Może pamiętacie jakie mieliście problemy, pytania zaczynając swoją przygodę z tą grą? Albo ktoś z Waszych znajomych właśnie zaczyna(ł) i przez skomplikowanie na początku zrezygnował. Na razie zacznę od zbierania pytań i problemów.
Oczywiście każdy może się dołączyć do nagrywania.
Już na samym początku pojawia się problem. Nie wiem o czym miałbym mówić, co pokazać, wytłumaczyć itp. Dużo rzeczy wydaje mi się zbyt oczywiste.
Może pamiętacie jakie mieliście problemy, pytania zaczynając swoją przygodę z tą grą? Albo ktoś z Waszych znajomych właśnie zaczyna(ł) i przez skomplikowanie na początku zrezygnował. Na razie zacznę od zbierania pytań i problemów.
Oczywiście każdy może się dołączyć do nagrywania.
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)