Mapa + dodatki = Jaki secik dla newbie ?
Shy 
Mogłoby się wydawać, że idę na łatwiznę prosząc od podpowiedź. Jednakże chciałbym, żebyście zrozumieli, że w przypadku OTTD i pierwszego zderzenia z tym wszystkim człowiek może nabawić się bólu głowy i zniechęcenia Sad

Przejrzałem to forum, poczytałem o tym i o owym. Rzuciłem się na mapę Polski i chciałem pograć. Niestety denerwuje mnie fakt, że na początku gry znikają w tempie ekspresowym fabryki i inne duperele, co nie pozwala mi się jakoś sensownie rozbudowywać. Zaplanuję sobie jakąś nitkę transportową a tu pierdut fabryka mi znika Sad

Pomyślałem sobie, że zagram coś innego i...

...to może później sobie coś wymyślę. Oczywiście będzie to kwestia błądzenia po omacku. Kiedyś jak grałem w TTD, to życie było proste. Świnia, wanna, prąd BZZZZZ Wink))) Ale w sumie było monotonnie. W mapie polski mi się podobało to, że są nowe fabryki, że trzeba dowozić np stal i drewno do jakiejś fabryki a do innej co innego. Wiecie o co mi chodzi.

Gracie już dłużej ode mnie, a niektórzy wręcz tym żyją to pomóżcie w wyborze mapy i dodatków. Chciałbym, żeby mapa była największa i żeby było urozmaicenie fabryk względem potrzeby w dostarczaniu towarów. Shy

PS. Świnia, wanna to oczywiście kabaret KMN- Drzwi Wink

Wiadomości w tym wątku
Mapa + dodatki = Jaki secik dla newbie ? - przez Koucz - 25-09-2011, 17:36

Skocz do:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Forum OpenTTD Polska zostało wyłączone. Obecnie znajduje się tu archiwum dyskusji o dodatkach tworzonych przez naszą społeczność.
Po aktualne treści i dyskusje zapraszamy na nasz discord! :)

[-]
Discord