Future World
Witacie!

Otóż swego czasu myślałem nad totalną konwersją grafik dla openttd, grafiki inspirowane by były
nową grą anno 2700 czyli futurystyczne budynki i pojazdy. Całość mogła by wyglądać jak teraz ale po roku 2500 lub 3000
budynki mogły by się zmieniać na bardzo futurystyczne i drogi zmieniać na magnetyczne, i mógł by się pojawić nowy rodzaj
transportu, pojazdy takie jak kolej maglev. nowe łodzie i kolej.

Wiem że to wszystko jest bardzo skomplikowane i trudne do zrobienia ale może mógł by być to pierwszy wspólny projekt
polsko angielski, my polscy graficy z domieszka angielskich i angielscy programiści bo zauważyłem że jest deficyt
na koderów.

Projekt mógł by odnieść naprawdę duży sukces, społeczność openttd jest ogromna, ja sam jestem studentem architektury
i kocham to i jak na razie openttd jest dla mnie grą niezwykła. A zobaczenie w tej grze obiektów organicznych i naprawdę futurystycznych
było by czymś... niesamowitym

Tak więc co sądzicie o projekcie? wiem że to jest trochę chaotycznie wytłumaczone ale jestem w stanie odpowiedzieć na
każde pytanie jeśli ktoś czegoś by z tego nie zrozumiał Smile

Wiadomości w tym wątku
Future World - przez Nest - 25-09-2011, 22:47
RE: Future World - przez Tomplus - 03-11-2011, 15:36
RE: Future World - przez Czajnikowiec - 03-11-2011, 16:32
RE: Future World - przez Sander - 03-11-2011, 16:59

Skocz do:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Forum OpenTTD Polska zostało wyłączone. Obecnie znajduje się tu archiwum dyskusji o dodatkach tworzonych przez naszą społeczność.
Po aktualne treści i dyskusje zapraszamy na nasz discord! :)

[-]
Discord