09-07-2012, 20:24
Masz na myśli wyszukanie za pomocą "Dodaj serwer" ? Bo tylko tam widzę jako takie wyszukiwanie. Jeśli tak, to próbowaliśmy to, poczytałem trochę tutaj po forum zanim napisałem. ;p No i w ten sposób nic nie znajduje, w sensie, że pokazuje coś w stylu, że serwer jest offline, czy coś takiego. Jeśli to nie o to chodziło, to nie mogę tam znaleźć innej opcji wyszukiwania po IP.
Tak, próbowaliśmy na Leon's open ttd server, czy jakoś tak i tam szło. I tylko w ten sposób nam się udało.
A, jeśli to ma znaczenie to odblokowałem tylko port 3979 bodajże. W instrukcji znalazłem jeszcze 2 porty do odblokowania, ale były tam dopiski o jakichś warunkach, na jakich mam to odblokować, a nie wiedziałem o co kaman, więc nie odblokowywałem.
Tak, próbowaliśmy na Leon's open ttd server, czy jakoś tak i tam szło. I tylko w ten sposób nam się udało.
A, jeśli to ma znaczenie to odblokowałem tylko port 3979 bodajże. W instrukcji znalazłem jeszcze 2 porty do odblokowania, ale były tam dopiski o jakichś warunkach, na jakich mam to odblokować, a nie wiedziałem o co kaman, więc nie odblokowywałem.
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)