Liczba postów: 58
Liczba wątków: 0
"zdobył hasło do rcona" pls, to nie numer kierunkowy na stacjonarne, który można zgadnąć
to pewnie jakaś zorganizowana grupa przestępcza
"... rzondamy milijard złotych dla najszejm firmy... fpisójcie mjasta którem popjerajom..."
Liczba postów: 458
Liczba wątków: 35
22-08-2009, 08:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-08-2009, 08:42 przez shoter.)
Mike ty jesteś jakimś przygłupem wiem że mnie nie lubisz ale przestań z tym,Google to że zdobył dostęp rcona powiedział mi TakeN...(admin/rcon)(chociaz...taken coś potem zaczął mówić że go admin skickował,która wersja jest prawdziwa,tego pewnie wtedy nawet TakeN nie wiedział...)
Liczba postów: 58
Liczba wątków: 0
"zdobył dostęp do rcona" - poprosił o hasło właściciela i ten mu je dał? włamał się na shella? zapuścił trojana na osobę z dostępem? zgadł?
prawdopodobieństwo któregoś z tych zdarzeń jest bliskie zera, takie bajeczki o "zdobywaniu" możesz opowiadać osobom, które nie mają pojęcia o zabezpieczeniach. daj mi namiary na tą osobę, która "zdobywa" hasła, dam mu swoje do odgadnięcia, 10 znaków. przestań wierzyć w takie bajki lub sam rozsiewać takie plotki o "złych playerach" przejmujących władzę nad serwerem. jeżeli zmienię ksywkę na Player, to od razu moje umiejętności w budowaniu/projektowaniu tras spadają?
Liczba postów: 458
Liczba wątków: 35
(22-08-2009, 10:05)Google napisał(a): bajeczki
Mi tylko TakeN powiedział o tym po tym jak został skickowany(po godzinie mówił że został skickowany przez admina,ofc jedynym adminem na servie był TakeN w tej chwili)
Alkomat także to widział
Liczba postów: 1,356
Liczba wątków: 114
Google, shoter. Nie bylo zadnego wlamu/kradziezy hasla. Wiemy kto tego dokonal.
Koniec tematu...