Siemka. Chciałbym was poprosić o dość ważną dla mnie rzecz. Chodzi o to że dzisiaj pracowałem z 2 typkami z afryki na pewnym serwerze, i stworzyliśmy coś takiego co macie na save w załączniku (Lightnings Inc). Chciałbym was prosić o jak najwięcej porad i rzeczy które tutaj moglibyśmy poprawić i ulepszyć żeby wszystko działało jak najpłynniej (co można zmienić w połączeniach, stacjach itp.). Dodam jeszcze że serwer jest typu Easy dlatego pociągi się nie psują. Dzięki za ew. porady, są naprawdę pomocne 
Edit:
A no i jeszcze chciałbym spytać czy jest jakiś sposób na to żeby jakoś "przetasować" te pociągi, żeby wykorzystywały wszystkie stacje. Strasznie to denerwujące jak robiłem im przejazdy między stacjami a one się tylko na 1 linie/4 stacje pchały

Edit:
A no i jeszcze chciałbym spytać czy jest jakiś sposób na to żeby jakoś "przetasować" te pociągi, żeby wykorzystywały wszystkie stacje. Strasznie to denerwujące jak robiłem im przejazdy między stacjami a one się tylko na 1 linie/4 stacje pchały
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)